Caută
  • Tabǎra Folk

21 de gânduri culese şi alese de Ioana Doreanu la ediţia a XXI-a a Taberei Folk: Radu GHEORGHE

"Un gând concentrat! Pentru că sunt adunate atâtea impresii, de fericire, toate de bine, de pozitive, încât e greu să le exprimi în cuvinte frumoase, mai ales că aici, la Calafat, întâlnim prieteni dragi, artişti în adevăratul sens al cuvântului. Şi spun în adevăratul sens al cuvântului referindu-mă, în mod special, la libertatea pe care şi-o permit - să cânte ce vor, să se simtă liberi şi să fie fericiţi. Pentru oricine ar veni, chiar din afara taberei de creaţie, sunt sigur că ar fi evident să simtă energia pozitivă care se degajă în atmosferă din tot acest grup de prieteni folkişti, poeţi, scriitori.

Este extraordinar ce se întâmplă aici şi mă bucur că am putut să particip şi să contribui şi eu la starea pozitivă.

Recunosc că am dat, dar că am şi luat! Aşa că plec mai departe încărcat şi, pentru că sunt profesionist, această încărcare, fără discuţie, se va descărca la un alt public.

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi organizat, domnului Vană şi colegilor mei care, în condiţii uneori precare, cel puţin financiar, au acceptat să facă show-uri de calitate. Vă mulţumesc şi vă doresc ca şi în anii următori să reuşiţi să aveţi suficientă energie şi fonduri ca să continuaţi acest demers.

Toate cele bune, un an bun în continuare!"#RaduGheorghe #TabaraFolkCalafat #folk

27 afișare

© 2020 A.P.L.O.M.B. Calafat, Dolj, România.

Tabăra Folk Calafat

aplombro@gmail.com

0785545999

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon