Caută
  • Tabǎra Folk

21 de gânduri culese şi alese de Ioana Doreanu la ediţia a XXI-a a Taberei Folk: Maria GHEORGHIU

"Am venit aici încă de la primele ediţii şi nu pot să nu constat cât de mult s-a schimbat totul. Dacă la început ne adunam cu toţii în tabără, pe plajă, ne comportam ca nişte puşti într-o tabără şcolară, iată că acum am ajuns la un înalt grad de profesionalism în care se implică din ce în ce mai mulţi.

Fiecare îşi doreşte să fie varianta lui cea mai bună atunci când cântă la Calafat. Lucrul acesta mi se pare extraordinar pentru că ştim, fiecare dintre noi, că suntem urmăriţi cu urechea şi cu ochiul critic al colegului şi încercăm să oferim totul din noi. Dacă vrei, este un soi de competiţie, dincolo de dăruirea în faţa publicului calafetean pentru care am numai cuvinte de laudă.

Faptul că în public se află copii care ne cântă cântecele este adevăratul câştig al taberei, pentru că aşa mergem mai departe. Şi încă un câştig enorm este faptul că am văzut tineri debutanţi care cântă ex-cep-ţi-o-nal, excepţional! Am văzut şi am ascultat câteva voci care deja se exprimă impecabil pe scenă şi au atitudine, au fler, au tot ceea ce are nevoie un folkist pentru a fi, a deveni!"#MariaGheorghiu #TabaraFolkCalafat #folk

34 afișare

© 2020 A.P.L.O.M.B. Calafat, Dolj, România.

Tabăra Folk Calafat

aplombro@gmail.com

0785545999

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon